Service & onderhoud

Ben je op zoek naar professioneel onderhoud en betrouwbare reparaties voor jouw tweewieler? Zoek niet verder, want bij ons ben je aan het juiste adres! Wij geloven in service met een glimlach en vakmanschap dat je fiets in topconditie houdt.

Onze ervaren monteurs staan klaar om problemen tijdig op te sporen en te verhelpen, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan tijdens je volgende rit. Door onze passie voor fietsen en ons oog voor detail zorgen we ervoor dat mogelijke schade in de toekomst wordt voorkomen.

In onze uitgebreide werkplaats maken we gebruik van moderne apparatuur en gereedschap, waardoor we efficiƫnt en effectief te werk kunnen gaan. Of je nu een klassieke stalen ros hebt of de nieuwste high-tech e-bike, wij staan voor je klaar met onze expertise.

Fiets en Sport van den Berg staat garant voor uitstekende service en vakkundig onderhoud. Je vindt ons in het hart van Son en Breugel, waar je altijd welkom bent om langs te komen in onze winkel en werkplaats. Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder op weg!

Serviceaanbod:

  • Gratis 24 uur proef fietsen op 1 van onze demonstratie E-bikes
  • Gratis afmontage en rijklaar maken van nieuwe fietsen
  • Gratis montage van accessoires bij aankoop van een fiets
  • Gratis 1e servicebeurt inclusieve poetsen
  • 24 uur reparatie service (op afspraak)
  • Gratis leenfiets

Hoe kunnen wij jou helpen?

Overweeg je een upgrade van je tweewieler of juist een grondige onderhoudsbeurt door een ervaren vakman voor je huidige fiets? Wij zijn er om je vrijblijvend te adviseren.